donderdag 21 mei 2015

Aanbieding wandelen op Corfu Euro 40,-- per persoon korting

Wandelvakantie op Corfu in juni 


Corfu staat bekend als het groene Griekse eiland met een wisselend landschap en het hele jaar een uitbundige vegetatie. Ontelbare bloemen en planten waaronder oleanders, wilde kruiden, cyclamen en orchideeën worden afgewisseld door knoestige olijfbomen en statige cipressen.

De bewoners zijn vriendelijk en gastvrij. Corfu heeft een aangenaam klimaat, een schitterende natuur met boeiende flora en fauna en de zee en het strand zijn nooit ver weg. Hagedissen koesteren zich in de zon, cicaden vormen een achtergrondkoor en langzaam voortkruipende schildpadden maken duidelijk dat het dagelijkse leven buiten de drukke toeristenplaatsen nog steeds rustig z'n gangetje gaat.


De wandelingen hebben een eenvoudig tot gemiddeld niveau en bieden ook de mogelijkheid enkele toeristische attracties te combineren met landelijk Corfu.
De routes liggen verspreid over het hele eiland. Een huurauto (4-deurs met airco) is inbegrepen zodat men niet afhankelijk is van openbaar vervoer en vaste tijdstippen.Verblijf in een mooie cottage in een grote tuin  vol bloemen en planten en een mooi zwembad met zonneterras.
Aanbieding : aankomst tussen 12  en  17 juni vakantie  8 dagen verblijf op basis van logies
Euro 309,-- (i.p.v. Euro 349,--) per persoon bij verblijf met minimaal 2 personen.

Inclusief huurauto, welkomstpakket met levensmiddelen en boekje met wandelingen. 
Meer informatie over de wandelvakantie op Corfu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten