maandag 6 mei 2013

Leuk hotel in het gezellige dorpje Gouvia op Corfu!

Euro 387,-- vertrek op 15 juni . 


  


Popi Star is een sfeervol, levendig en klein hotel, nabij het gezellige en levendige Gouvia. Het hotel is van alle gemakken voorzien voor een aangenaam verblijf! 
In de mooie tuin liggen 2 zwembaden voor een verkoelende duik. Een door de bomen omgeven zonneterras met ligbedden en parasols, biedt u het genot van de Griekse zon. 
Er is een restaurant die u voorziet van een heerlijk ontbijt en diner, die u kunt nuttigen op het terras. Ook is er een taverne en een gezellige buitenbar voor de heerlijke cocktails. Hier kunt u relaxen in de zithoeken. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig. 

Hotel Popi Star is gelegen op ca. 200 meter van het strand, aan de rand van het centrum van Gouvia. Er is een bushalte op ca. 100 meter waarmee u Gouvia kunt bereiken.

Faciliteiten:
Het hotel heeft een lobby met receptie (met kluisjes) en tegen betaling draadloos internet, tv-ruimte, internethoek, poolbar, gezellige buitenbar met zithoeken en tv, restaurant met terras en een taverna.
In de tuin 2 zwembaden met een door bomen omgeven zonneterras met ligbedden, parasols en tegen betaling badhanddoekservice. 
Sport & Ontspanning:
Tafeltennis en biljart.

Kamer: De kamer is netjes en sfeervol ingericht met airco (tegen betaling), tv, koelkast en kluisje. Badkamer met bad of douche. Balkon met zitje (1A/2A/3A). 
Familiekamer: 2-4 pers. Als kamer, echter met extra kamer voor 2 personen met 2 bedden of stapelbed (2B/3B/4B).

Verzorging:
U boekt uw verblijf op basis van ontbijt of halfpension. Het ontbijt is in buffetvorm en het diner is een vast menu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten