donderdag 11 april 2013

Hoteltip aanbieding Corfu

Corfu is dit jaar een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Griekenland. Ontdek dit prachtige groene eiland op een voordelige manier!


Hotel Primasol Louis Ionian Sun Corfu aanbieding  op griekenland-reisgids.nl

Hotel Primasol Louis Ionian Sun: 8 dagen all inclusive vertrek op 21 mei vanaf Keulen Euro 572,--p.p.   Reserveren.


Het hotel ligt boven de schilderachtige kust, tegenover het kiezel strand van Ag. Ioannis Peristeron dat bereikbaar is via een voetgangerstunnel. Het dorpje Benitses, met talloze winkel- en amusementsmogelijkheden ligt op ca. 3 km afstand (busservice).

Faciliteiten: zeer comfortabel hotel met grote tuin, twee zwembaden, een kinderbad met 2 glijbanen en een fantastisch uitzicht op de zee biedt optimale omstandigheden voor een perfecte vakantie met het gezin. Mooie zonneterrassen met ligstoelen en parasols; ook aan het  gezellige strand,  pool-/ snackbar, buitenpodium en beachbar. 
Stijlvolle in de algemene lobby met receptie en gezellige zithoek. Internet hoek (tegen betaling), TV kamer, van airconditioning voorzien restaurant, bar en mini-markt. 
Categorie: 4-sterren, 213-kamers, 2-5 verdiepingen, twee liften in het hoofdgebouw.

Sport: 2 tennisbanen, tafeltennis en basketbal. Diverse watersportmogelijkheden aan het strand tegen vergoeding. 

Entertainment  en animatie (meertalig) : boogschieten, basketbal, beachvolleybal en waterpolo, midgetgolf, bowling en bordspellen. Competities en toernooien. Themadagen.
Regelmatige sportprogramma's  met fitness klassen zoals aerobics, bodystyling, ontspanningsoefeningen en  Aqua-fit. Biljart tegen vergoeding.

De aantrekkelijk ingerichte tweepersoons kamers beschikken over individueel regelbare airconditioning, koelkast, satelliet-TV, telefoon, koffie / thee faciliteiten, Kluisje, badkamer, WC, haardroger en balkon met uitzicht op zee (max. aantal gasten 3 volwassenen). Familie kamer (25 m²) met identieke apparatuur met 2 divanbedden (max.  3 volwassenen.) met uitzicht op zee (max . 3 volwassenen of 2 volwassenen en  2 kinderen) waarbij 2 extra kamers kunnen worden geboekt (35 m²). De familiekamers met zeezicht hebben 2 aparte slaapkamers en zijn geschikt voor 2 - 3 volwassenen en 1 kind.

Verzorging: all-inclusive: ontbijtbuffet, lunch en diner gevarieerd buffet met warme en koude gerechten. Dagelijkse kookshows en tweemaal per week thema-avonden (Grieks, Italiaans). Tussen de maaltijden koude snacks van 10:00 uur 24:00. Consumptie-ijs voor kinderen vanaf 10:00 uur 21:00. Middag koffie, thee, cake en gebak. Tijdens de maaltijden en in de bars van 10:00 uur 24:00 lokale alcoholische en non-alcoholische dranken.

Reserveren bij Suntip

Geen opmerkingen:

Een reactie posten